Bel voor vragen 088 588 58 58

Bel voor vragen
088 588 58 58

Gefeliciteerd! Jouw Laadpaal Abonnement komt eraan!

Jij kiest voor gemak en lage kosten. Heel slim! Jouw laadpaal is overcompleet, krachtig en zal jou jaren met een volle accu de weg op laten gaan. Jij hebt de zekerheid van een werkende laadpaal zonder bijkomende kosten. Geen gedoe. Daar houden we van.

Wat gebeurt er nu?

Je ontvangt nu bestelbevestiging in je email. Onze adviseurs gaan aan de slag met je aanvraag. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor een telefonische intake. We bekijken voor dit gesprek jouw aanvraag en stellen tijdens het gesprek verdiepende vragen. Zo weten we zeker dat je aanvraag volledig en klaar is om door de installatie-afdeling opgepakt te worden. Ook bieden we je alle ruimte voor vragen over de laadpaal of elektrisch rijden in het algemeen.

Nog geen klant bij MKB Brandstof?

Het Laadpaal Abonnement is een toevoeging op de autopas van MKB Brandstof. Je hebt de autopas straks nodig om een laadsessie te starten en te sluiten. Ook rekenen we de juiste tarieven aan op basis van de koppeling tussen de autopas (laadpas) en laadpaal. Heb jij nog geen autopas van MKB Brandstof? Vraag hem dan vandaag nog aan.

Levertijd

We plaatsen de laadpaal binnen 30 dagen nadat je het laadpaal contract hebt getekend. De levertijd kan langer zijn als jouw situatie bijzonder is waardoor de installatie-experts extra voorbereidingen moeten treffen. Dit komt nooit als een verrassing, we houden je goed op de hoogte.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden graag elke vraag die je nu of straks hebt. Bel ons op de Laadpaal Servicelijn 088-588 58 58 of stuur een e-mail aan laadpaal@mkb-brandstof.nl 

We staan voor je klaar. Beloofd!