Bel voor vragen 088 588 58 58

Bel voor vragen
088 588 58 58

Gefeliciteerd! Jouw Laadpaal komt eraan!

Je wordt binnenkort de trotse bezitter van je eigen laadpaal. Jij kiest voor lage maandelijkse kosten door de laadpaal te kopen. MKB Brandstof verkoopt trouwens alleen duurzame laadoplossingen waarmee jij jaren vooruit kan. Jouw laadpaal is afkomstig van het Nederlandse bedrijf Alfen. Zeer robuust, slijtvast en degelijk. 

Servicepakket

Bij je laadpaal sluit je een Servicepakket waarin alle diensten op de laadpaal zijn inbegrepen: Zakelijk verrekenen, load balancing, het data-abonnement en de simkaart in de laadpaal en onze storingsdienst. Hulp op afstand zit hierbij in. Bij de koop laadpaal draag je zelf de kosten in geval van reparatie of onderhoud op locatie. Je mag trouwens ook tijdens de intake nog switchen naar het laadpaal abonnement. Je zit nu nergens aan vast.

Wat gebeurt er nu?

Je ontvangt nu bestelbevestiging in je email. Onze adviseurs gaan aan de slag met je aanvraag. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor een telefonische intake. We bekijken voor dit gesprek jouw aanvraag en stellen tijdens het gesprek verdiepende vragen. Zo weten we zeker dat je aanvraag volledig en klaar is om door de installatie-afdeling opgepakt te worden. Ook bieden we je alle ruimte voor vragen over de laadpaal of elektrisch rijden in het algemeen.

Nog geen klant bij MKB Brandstof?

De koop laadpaal is een toevoeging op de autopas van MKB Brandstof. Je hebt de autopas straks nodig om een laadsessie te starten en te sluiten. Ook rekenen we de juiste tarieven aan op basis van de koppeling tussen de autopas (laadpas) en laadpaal. Heb jij nog geen autopas van MKB Brandstof? Vraag hem dan vandaag nog aan.

Levertijd

We plaatsen de laadpaal binnen 30 dagen nadat je het laadpaal contract hebt getekend. De levertijd kan langer zijn als jouw situatie bijzonder is waardoor de installatie-experts extra voorbereidingen moeten treffen. Dit komt nooit als een verrassing, we houden je goed op de hoogte.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden graag elke vraag die je nu of straks hebt. Bel ons op de Laadpaal Servicelijn 088-588 58 58 of stuur een e-mail aan laadpaal@mkb-brandstof.nl 

We staan voor je klaar. Beloofd!