Bij MKB Brandstof weet je waar je aan toe bent

100%

fiscusproof

Tarief Laadpaal Abonnement

39 euro

ex btw per enkele laadpaal

69 euro

ex btw per dubbele laadpaal

plus minimaal één MKB Brandstof autopas

Een laadpaal hoeft niet duur te zijn

Het Laadpaal Abonnement is een aanvulling op de handige autopas van MKB Brandstof. De autopas kost 8,90 euro per maand. Als je minstens één autopas hebt, kun je een Laadpaal Abonnement toevoegen.

Bij het Laadpaal Abonnement zijn alle diensten inbegrepen die er bij een gekochte laadpaal maandelijks bijkomen. Je kiest zelf voor een enkele laadpaal of een dubbele laadpaal.

 

Tarief laadpaal kopen

1.995 euro

voor een enkele laadpaal incl. installatie
+ 9,50 per maand voor het Servicepakket

3.495 euro

voor een dubbele laadpaal incl. installatie
+ 15,95 per maand voor het Servicepakket

plus minimaal één MKB Brandstof autopas

Een laadpaal kopen kan ook zonder gedoe

Heb jij een voorkeur om de laadpaal te bezitten? Je hebt dan het voordeel van lage maandlasten. Onze premium laadpaal staat garant voor jaren onbezorgd je elektrische auto laden.

Het kopen van je laadpaal bij MKB Brandstof is een aanvulling op de handige autopas van MKB Brandstof. De autopas kost 8,90 euro per maand. Als je minstens één autopas hebt, kun je een Laadpaal toevoegen.

Bij je laadpaal heb je het Servicepakket nodig omdat de laadpaal slim is. Binnen het Servicepakket vallen diensten als 24/7 storingsdienst, het zakelijk verrekenen van stroomkosten, het afhandelen van gastgebruik op de laadpaal, het data-abonnement dat in de laadpaal zit en load balancing.

Je kiest zelf voor een enkele laadpaal of een dubbele laadpaal.

 

Vragen over het tarief of kosten

Vragen die vaker zijn gesteld beantwoorden we hier. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact op. Je krijgt dan snel en persoonlijk antwoord. Beloofd.

Kan mijn Laadpaal Abonnement ineens duurder worden?

Niet zomaar. De eerste 4 jaren is er een opzegvergoeding van kracht, omdat MKB Brandstof kosten heeft gemaakt om de elektro-technische installatie aan te leggen. Gedurende die jaren blijft de prijs van het Laadpaal Abonnement gegarandeerd gelijk. Daarna mag MKB Brandstof een prijsverhoging doorvoeren. Jij bent op dat moment vrij om het abonnement zonder opgave van reden op te zeggen. Je bepaalt dus altijd zelf of je een eventuele prijsverhoging acceptabel vindt. 

Is het stroomverbruik van de laadpaal inclusief bij het Laadpaal Abonnement?

Nee, je betaalt zelf de stroom die verbruikt wordt op de laadpaal. Bij 2000 kilometer rijden per maand, verbruikt een gemiddelde elektrische auto voor 75 tot 100 euro aan stroom. Dat is trouwens een stuk goedkoper dan het brandstofgebruik van een auto op fossiele brandstof.

Rekent MKB Brandstof een starttarief of transactiekosten?

Binnen het Laadpaal Abonnement worden geen transactiekosten gerekend. Jouw laadpaal kent nooit een starttarief . Niet voor jezelf, en niet voor anderen die bij jou opladen. Het is wel mogelijk dat de laadpas-aanbieder van gasten die bij jou opladen een starttarief rekent of transactiekosten.

Als je met de autopas van MKB Brandstof op locatie laadt (buiten de deur), zijn er wel transactiekosten. Die bedragen 20 cent per laadbeurt. Je laadt dan wel tegen vaste tarieven. Zo ben je beschermd tegen woekertarieven die soms op laadpalen van anderen staan ingesteld.

Wat kost het als iemand anders mijn laadpaal gebruikt?

Het kost je geen geld, het levert je geld op. Alle laadpalen binnen het MKB Brandstof Laadpaal Abonnement hebben een gasttarief (tarief voor anderen dan de abonnementhouder) van 35 cent per kWh inclusief btw, dat is 29 cent exclusief btw. MKB Brandstof houdt hier niets op in, en keert deze inkomsten volledig uit aan de laadpaal-abonnee. Zo verdien je bij regelmatig laden door derden je laadpaal (deels) terug. Voor jouw gasten geldt ook dat er geen transactiekosten worden gerekend of een starttarief. Jouw laadpaal rekent dus een eerlijk tarief aan jouw gasten. Wel zo prettig als je als ondernemer klanten of partners over de vloer krijgt.

Kost het Laadpaal Abonnement echt 39 euro?

Ja. Het kost echt 39 euro. 

Zijn alle installatiekosten altijd inclusief?

Een gangbare installatie is altijd inclusief. Het komt in de praktijk regelmatig voor dat er meer moet gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een langer kabeltraject omdat je een groot huis hebt of de meterkast op een ongunstige plek zit. Bij MKB Brandstof weet je gelukkig vooraf waar je aan toe bent. Als je op ‘bestellen’ drukt zie voordat je de bestelling afrondt of er eenmalige kosten worden verwacht en om welk bedrag het gaat. Na het bestellen bespreken we de aanvraag persoonlijk met je en wordt de prijs definitief. Zijn de kosten op dat moment hoger of niet aantrekkelijk? Je zit bij ons nergens aan vast. Je kan na het intake gesprek alsnog afzien van het Laadpaal Abonnement. Als je eenmalige kosten hebt, betaal je die nadat we de laadpaal geïnstalleerd hebben. Alleen als de gegevens die je gedeeld hebt tijdens de aanvraag, later niet blijken te kloppen kan het voorkomen dat we de prijs alsnog moeten bijstellen. Dit komt gelukkig vrijwel nooit voor omdat we de aanvragen met veel zorg behandelen en begeleiden.

vanaf

39 euro

per maand

Klaar om te bestellen?

De beste prijs kwaliteitverhouding

Geen investering nodig. Laadpaal voor laag en vast maandbedrag

Zonder maandelijks terugkerende losse kosten

Zekerheid: altijd een werkende laadpaal